Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
Soita meille
0400 764 675 / 046 810 9505
Lähetä mailia
asiakaspalvelu@seteam.fi

UUTISET

>> UUTISARKISTO
perjantai, 04 syyskuu 2020 09:58

Uusi Yamaha WR450F: enemmän tehoa ja terävämpi käsiteltävyys

 

Kaudelle 2021 WR450F on kokenut radikaaleja uudistuksia. Uudessa WR450F:ssä hyödynnetään samoja innovatiivisia moottori- ja runkoteknologioita, jotka esiteltiin 2020 YZ450F-malliin. WR450F:n moottori on entistäkin kevyempi ja tehokkaampi ja uusi alumiinipalkkirunko on edeltäjäänsä ketterämpi. Kun pakettiin lisätään vielä laadukas jousitus ja uudet tehokkaat jarrut, on tuloksena huippuluokan enduropyörä, joka kulkee, kääntyy ja pysähtyy paremmin kuin koskaan aiemmin.

Uudistettu 2021 WR450F on suunniteltu kokeneille enduro-kilpailijoille ja -harrastajille, jotka vaativat moottorin monipuolista suorituskykyä, kevyttä ja ketterää ohjattavuutta, vakaata ajokäytöstä sekä tehokasta jarruvoimaa.

Kevyempi ja tehokkaampi moottori

Yamahan insinöörit kehittivät menestyksellisen YZ450F motocrosspyörän moottorista uuden WR450F- voimanlähteen. Näin koko käyntialueella on entistä enemmän voimaa. Lisäksi uusi moottori on merkittävästi aiempaa kevyempi ja kompaktimpi. Uudenmalliset imu- ja pakojärjestelmät ja ECU-yksikön optimoidut moottorinohjauskartat takaavat käyttökelpoisempaa ja paremmin hallittavissa olevaa tehoa sekä huippuluokan suorituskykyä.

2021 WR450F -moottorissa on uusi kevyempi ja kompaktimpi sylinterikansi, jossa nokka-akselit ovat entistä lähempänä toisiaan. Puristussuhdetta on nostettu ja uudenmalliset mäntä ja palotila tehostavat seoksen palamista, joten tuloksena on enemmän tehoa ja voimaa koko käyntialueella.

Uuden WR450F:n vaihteistoa on päivitetty, parantamalla vaihdetuntumaa ja lyhentämällä vaihdepolkimen liikettä. Entistä vahvempi kytkin ja enduroon sovitetut välitykset täydentävät moottorikokonaisuuden.

Yamaha Power Tuner – helppoa hienosäätöä älypuhelimella

Power Tuner -sovelluksen voi ladata iOS- ja Android-laitteille. Sovelluksen avulla WR450F:n moottorin ominaisuudet ovat kuljettajan tai mekaanikon säädettävissä. Moottorin käytöksen voi helposti ja nopeasti muokata omiin tarpeisiin sopivaksi niin testiajoissa kuin kilpailutilanteissa. Power Tuner -sovelluksella voi myös tallentaa kattavasti ajodataa, kuten käyttötunnit, diagnostiikkatietoja ja vastaavia, joten sovellus on korvaamaton apuväline.

ECU-yksikköön ladattuja tehokarttoja voi vaihtaa ajon aikana ohjaustangon valintakytkimellä. Näin kuljettaja voi valita tilanteeseen parhaiten sopivan. Tämän ansiosta 2021 WR450F on sovitettavissa nopeasti vaihtuviin ajo-olosuhteisiin.

 

Uusi kevyempi alumiinirunko - erinomaisen ketterä ajettavuus

2021 WR450F:n uusi, entistä kevyempi alumiinipalkkirunko perustuu YZ450F-mallin runkoon. Rungon vääntöjäykkyyttä/elastisuutta on säädetty käyttämällä materiaalivahvuudeltaan erilaisia runkopalkkeja ja -putkia. Näin rungon käytös vastaa paremmin enduroajon vaatimuksia.

Etupään osia on kevennetty ja ajoasentoa on muutettu uuden T-kappaleen ja ohjaustangon kiinnikkeiden avulla. Näiden muutosten ansiosta kuljettajan on helpompaa siirtää painoa etupyörän päälle ja KYB®-iskunvaimentimien avulla pyörän ajettavuus on alan ehdotonta huippuluokkaa.

Jarrujen uudistuksilla on saatu tehostettua jarrujen toimintaa ja tuntumaa, lisäämättä painoa. Näin voidaan taata hyvä pysähtyvyys tiukoissakin mutkissa.

 

Alkuperäiset Yamaha-lisävarusteet

Yamaha WRF-malleihin on saatavilla kattava valikoima GYTR-osia ja alkuperäisiä Yamaha-lisävarusteita ja Yamaha-ajovarustemallistossa on tarjolla ajo- ja suojavarusteita sekä aikuisille että lapsille. Kaikkia näitä tuotteita on saatavilla meiltä.

 

2021 Yamaha WR-mallien hinnat:

 

WR450F: 9 500 €
WR250F: 8 990 €

ME PALVELEMME! Mitä Mielessä? Soita, viestitä, tule käymään, jutellaan...

Santeri Enjala
Santeri Enjala Myynti & Huolto
Santeri on harrastanut motocrossia sekä enduroa pienestä pitäen. Ajoura vei miehen SM- ja jopa MM-sarjaan saakka. Intohimo lajeihin sekä ajajana, että mekaanikkona on vain kasvanut iän myötä ja yrittäjäksi ryhtyminen kurapyöräalalle oli hiukan kuin itsestäänselvyys.

P. 0400 764 675
santeri.enjala@seteam.fi
Mikko Degerholm
Mikko Degerholm Myynti & Huolto
Moottoripyörät, mönkijät, varaosat sekä pienkoneet

P. 046 810 9505
mikko.degerholm@seteam.fi
Joel Soukkio
Joel Soukkio Myynti & Huolto
Mopot ja pienkoneet, varaosamyynti

P. 040 178 1440
joel.soukkio@seteam.fi
Jutta Autio
Jutta Autio Markkinointi
Sisäänosto, markkinointi ja hallinto.

p. 041 524 6172
jutta.autio@seteam.fi

SIJAINTIMME

Isonkiventie 15 A
04250 Kerava

LÖYDÄ MEIDÄT

Yrityksemme

SE-Team on vuonna 2004 perustettu yritys, jonka valikoimaan kuuluvat moottoripyörät, mopot, mönkijät ja pienkoneet sekä niiden varaosat, tarvikkeet, ajovarusteet ja huolto- ja talvisäilytyspalvelut, sekä uutuutena venetarvikkeet.

SE-Team on aktiivisesti mukana motocrossin ja enduron kilpailutoiminnassa tiimikuljettajien kautta.