Tulosta tämä sivu
perjantai, 03 heinäkuu 2020 12:56

Tule töihin meille!

Haemme Keravalle kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen 

 

korjaamotaitoista varaosamyyjää

 

Meillä töitä tehdään hyvällä meiningillä, tehokkaasti ja toisiamme tukien. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset varaosamyyjän tehtävät, asiakaspalvelu ja huoltokorjaamon työtehtävät. Sopeudut tiimiimme varmasti, jos sinulla on reipas ote työntekoon, kokemusta mp-alalta, hyvä pelisilmä tiimityöskentelyyn sekä malttia ja tarkkaivaisuutta kiireisinäkin päivinä. Työaika on 37,5 h/viikko tai sopimuksen mukaan.

  

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, tule ammattitaitoiseen tiimiimme, ja hae tehtävään mahdollisimman pian. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedustelut ainoastaan sähköpostitse.

 

SE-Team on 11-vuotta Keravalla toiminut moottoripyöräliike. Huollamme ja myymme moottoripyörät, mopot, skootterit ja mönkkärit. Valikoimiimme kuuluvat myös käytetyt moottoripyörät, pienkoneet, varaosat, tarvikkeet ja varusteet. Huoltoedustuksiiimme kuuluu mm. Honda, Yamaha ja Kawasaki. Olemme aktiivisesti mukana motocrossin ja enduron kilpailutoiminnassa.

 

Olemme avoinna ma-pe 10-18 ja la 10-14. Kesälauantaisin myymälä on suljettu.

 

SE-Team Oy

Isonkiventie 15 A

04250 Kerava